Tuesday, December 21, 2021

Seurustelemaan jonkun kanssa ei ole aikaa

Seurustelemaan jonkun kanssa ei ole aikaa



Ota minun Casual Dating -housuni. Miehet ovat yleensä varovaisia ​​naisia ​​kohtaan, jotka kuluttavat paljon rahaa ja odottavat tulevansa kohdelluksi kuin prinsessoja. Toisaalta, jos suhteenne on vakiintunut, hän on saattanut olla omahyväinen siinä. Mikä on ikäsi? Pohjimmiltaan: valitsemme kenen kanssa haluamme seurustella "tyypin perusteella.





6 asiaa, joita voit tehdä asialle



Minun mielestäni on olemassa kahdenlaisia ​​näennäissuhteita, jotka eivät ole todellisia, vilpittömiä suhteita: joko "liität" satunnaisia ​​saalispuheluita, et todennäköisesti mene minnekään tai olet " treffeillä" menossa treffeille, tutustua toisiinsa, toivottavasti mennä jonnekin. Sanoisin, että poikaystäväni ja minä "seurustelimme" kauan ennen kuin olimme suhteessa.


Sanon, että olimme "treffeillä" alussa, koska kävimme säännöllisesti treffeillä heti. Ne alkoivat arkilta, ja sitten asiat muuttuivat hieman vakavammiksi, kun meistä tuli eksklusiivisia. Sitten hän pyysi minua tyttöystäväkseen, ja buumi: Olimme todellisessa suhteessa. Tietysti elämässä on söpö, viehättävä tapa tehdä asioista tarpeettoman monimutkaisia, joten "yhteyttämis"- ja "treffivaiheissa" on noin miljoona erilaista vaihetta. Mutta kaiken kaikkiaan on todennäköistä, että teet jotain, joka kuuluu jommankumman sateenvarjon alle.


Luulin saavani melko hyvän otteen tästä "mitä seurustelu tarkoittaa" -juttu. Luulin sen olevan melko itsestäänselvyys: "treffit" on "treffeillä" käymistä, eikö niin?


Toinenpäivä, seurustella jonkun kanssa ei ole aikaa, Ystäväni ja minä juttelimme luki: juoruimme laajasti tuttavastaan ​​ja hänen uudesta pojastaan. Yritin sanoa, että he "seurustelivat. Sitten joku muu väitti, että he menivät treffeille ja he olivat itse asiassa eksklusiivisia, mutta he eivät seurustelleet, koska hän ei ole hänen "poikaystävänsä". Mitä sanot, jos joku kysyy, oletko seurustellut sen miehen kanssa, jonka kanssa olet ollut parin viime kuukauden aikana?!


Mihin suostut, kun joku kysyy, haluatko "seurustella" hänen kanssaan??! Ihmiskunnan suuremman edun vuoksi päätin esittää yhden yksinkertaisen kysymyksen: Kun sanot "seurustelevasi" jonkun kanssa, mitä se tarkoittaa sinulle?


Selvä, joten jos etsimme trendiä täältä, muutamat ihmiset tästä kierroksesta näyttävät olevan kanssani samaa mieltä siitä, että seurustelu on hengailuaikaa, joka tapahtuu ennen kuin olet oikeasti suhteessa. Vaikka yhteyden muodostamiseen liittyy paljon myöhäisillan saalispuheluita, joiden ei välttämättä tarvitse johtaa mihinkään, seurustelu on aikaa, joka kuluu jonkun tuntemiseen, yrittämiseen seurustella jonkun kanssa ei ole aikaa Mieti, aiotko ottaa seuraavan askeleen ja tavoitteletko todellista suhdetta.


Mutta kuten näet näistä vastauksista, ihmisillä on melko erilaisia ​​​​määritelmiä siitä, mitä tuo "tuntemusjakso" sisältää. Kirjailija: Candice Jalili. Victor Torres.


Joten, kuten minä sen näen, "treffit" tapahtuu ennen kuin olet poika- ja tyttöystävä. Elämällä on söpö, viehättävä tapa seurustella jonkun kanssa ei ole aikaa tehdä asioista tarpeettoman monimutkaisia. Haku Sulje. Matkailu Astrologia Terveys Sosiaalinen Media Eläminen Katso kaikki. Politiikka Tech Ruokatrendit Katso kaikki. Muoti Beauty Celeb Style Katso kaikki. Sinkkuelämäsuhteet Seksijulkkisparit Katso kaikki. TV-elokuvat Julkkismusiikki Katso kaikki.


Tietoja meistä Arkisto Mainosehdot Tietosuoja DMCA-uutiskirjeen masthead.





johtaja lesbotreffipalvelu kokemus kommentteja



Nyt kun olet miettinyt suhteesi tämänhetkistä tilannetta, tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit viettää enemmän aikaa poikaystäväsi kanssa ja tuntea olosi vähemmän suuttuneeksi siitä, miten asiat ovat nyt. Tämä voi auttaa vastaamaan yllä olevan luettelon toiseen kysymykseen.


Se saattaa edellyttää, että molemmat ylittävät mukavuusalueesi tai yksinkertaisesti kokeilet uusia asioita yhdessä nähdäksesi, pidätkö niistä. Potentiaalisia harrastuksia pariskunnille riittää, joten hänellä ei pitäisi olla mitään syytä sanoa ei kaikelle. Mutta kuinka puhut siitä, vaikuttaa siihen, kuinka hän reagoi ja kuinka onnistunut se luo muutosta.


Tällä tavalla vältyt syyllistymästä häneen, mikä saattaisi hänet todennäköisesti puolustautumaan. Dialogin avaaminen voi auttaa paljastamaan taustalla olevat syyt, miksi hän välttää viettämästä aikaa kanssasi. Jos olet tällä hetkellä se, joka pitää häneen yhteyttä ja teet kaikki liikkeet tapaamisen suhteen, anna hänen ottaa vastuu muutoksesta.


Hän saattaa nopeasti ymmärtää, kuinka vähän hän aloittaa kontaktin, ja yrittää parantaa peliään. Mitä kuuluu? Tämä on tärkeää, jos hän haluaa aloittaa kommunikoinnin luonnollisesti yhä uudelleen ja uudelleen. Mitä tulee tapaamiseen, kysy häneltä, mitä hän haluaisi tehdä. Pelkästään tämän säännöllinen kommunikointi auttaa sinua tuntemaan olosi rakastetummaksi ja hän tuntee olevansa halukkaampi omistamaan sinulle aikaa. Muutos on hidas prosessi, varsinkin kun siihen liittyy tottumuksia. Ja hän voi vain muuttaa niin paljon; saatat joutua aina käsittelemään sitä tosiasiaa, että hän viettää melko paljon aikaa suhteesi ulkopuolisiin asioihin.


Kaikki tämä auttaa sinua tulemaan vähemmän emotionaalisesti riippuvaiseksi poikaystävästäsi onnellisuutesi vuoksi. Etkö vieläkään ole varma, mitä tehdä poikaystävällesi ja hänen ajanpuutteelleen? Voit yrittää ratkaista kaiken itse tai voit puhua parisuhdeasiantuntijalle, joka kuuntelee huolenaiheitasi ja tarjoaa erityisiä neuvoja ja toimintapisteitä. Joten miksi et keskustele verkossa Relationship Heron suhdeasiantuntijan kanssa, joka voi auttaa sinua selvittämään asiat. Klikkaa tästä keskustellaksesi.


Mutta jos hän sanoo olevansa kiireinen, sinun tulee aloittaa luottamuksen paikasta ja uskoa häntä. Mutta kiire ei oikeuta ponnistuksen puutetta. Ellei hänen työnsä kiellä puhelimien käyttöä, hän voi olla kiireinen ja silti löytää aikaa vastata viesteihin enintään muutaman tunnin sisällä.


Se ei ole liikaa pyydetty useimmissa tilanteissa. Ihmisillä voi kuitenkin olla erilaisia ​​odotuksia parisuhteelta. Hän saattaa uskoa, että hän omistaa tarpeeksi siitä vähän vapaa-ajasta, joka hänellä on sinulle ja suhteellesi, vaikka et ehkä näe asioita samalla tavalla, koska sinulla on yleensä enemmän vapaa-aikaa. Monet ihmiset sanovat, että jos joku välittää sinusta tarpeeksi, he varaavat aikaa tavata sinut. Ja vaikka siinä on osa totuutta, kaikki eivät syystä tai toisesta pysty siihen.


Hän saattaa olla kiinnostunut sinusta ja siitä, että suhteestasi tulee elinikäinen kumppanuus. Mitä tekosyitä hän keksii? Ovatko ne järkeviä vai näyttävätkö ne hieman kaukaa haetuilta? Tekeekö hän saman tekosyyn uudestaan ​​ja uudestaan? Tässä tapauksessa tarvitaan paljon ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Jos arvostat yhteistä laatuaikaa ja olet aina tehnyt siitä suuren osan menneitä suhteitasi, se voi olla suuri muutos.


Kysymys tulee siitä, oletko henkisesti valmistautunut ja emotionaalisesti kykenevä sietämään tärkeitä töitä tai akateemisia sitoumuksia, joita hänellä on elämässään. Tärkeintä on, että elämäsi ei pyöri suhteesi ympärillä.


Mitä muuta sillä ajalla voi tehdä? Miten muuten sen voisi käyttää? Kenen muun kanssa voisit viettää sen? Ja kuinka kauan voit jatkaa sitä?


Tuleeko kohta, jossa sinun täytyy nähdä poikaystäväsi useammin? Jos se kohta tulee todennäköisesti ennen kuin hänen työ- tai opiskelutilanteensa muuttuu, onko tämä suhde oikea sinulle? Sinullakin on oltava niitä normaalin hetkiä. Sinun täytyy joskus syödä television ääressä; sinun täytyy valmistaa illallinen ja siivota sen jälkeen; sinun täytyy rentoutua puistossa.


Mutta sinun tulee varmistaa, että teet tarpeeksi myös treffityyppisiä toimintoja. Mene ravintoloihin, varaa kaupunkiloma yhdeksi viikonlopuksi, käy teatterissa… tee mitä tahansa, josta molemmat nauttivat. Kun yhteisaikasi on rajallista, voi olla houkuttelevaa viettää se kaikki vain kaksin. Mutta tämä voi aiheuttaa paljon paineita näille tapahtumille. Jos teet enemmän tavallisia asioita, joita pariskunnat tekevät ja joihin liittyy muita ihmisiä, suhde alkaa myös tuntua hieman normaalimmalta.


Toinen huomioitava asia on se, kuinka rakastavainen yrität olla yhdessä viettämäsi aikana. Laatuajasta nauttiminen on aivan eri asia kuin tuen tunteminen. Vaikka poikaystäväsi nauttii paljon ajasta ystäviensä kanssa tai harrastuksiinsa, hänen pitäisi ilmestyä sinulle, kun tarvitset häntä. Ellei hänellä ole erittäin hyvää syytä olla tulematta avuksesi, sinun tulee olla suora pyyntösi kanssa.


Kerro hänelle tarkalleen, mitä on tapahtunut ja miksi tarvitset häntä. Tee selväksi, että kaikki mitä on tapahtunut, on todella järkyttänyt sinua. Kerrot hänelle, että hän tulee käymään heti, kun hän realistisesti pystyy. Luulin sen olevan melko itsestäänselvyys: "treffit" on "treffeillä" käymistä, eikö niin?


Eräänä päivänä, kun ystäväni ja minä puhuimme, luimme: juoruimme laajasti tuttavastaan ​​ja hänen uudesta pojastaan. Yritin sanoa, että he "seurustelivat. Sitten joku muu väitti, että he menivät treffeille ja he olivat itse asiassa eksklusiivisia, mutta he eivät seurustelleet, koska hän ei ole hänen "poikaystävänsä". Mitä sanot, jos joku kysyy, oletko seurustellut sen miehen kanssa, jonka kanssa olet ollut parin viime kuukauden aikana?!


Mihin suostut, kun joku kysyy, haluatko "seurustella" hänen kanssaan??! Ihmiskunnan suuremman edun vuoksi päätin esittää yhden yksinkertaisen kysymyksen: Kun sanot "seurustelevasi" jonkun kanssa, mitä se tarkoittaa sinulle?


Selvä, joten jos etsimme trendiä täältä, muutamat ihmiset tästä kierroksesta näyttävät olevan kanssani samaa mieltä siitä, että seurustelu on hengailuaikaa, joka tapahtuu ennen kuin olet oikeasti suhteessa. Vaikka yhteyden muodostaminen sisältää joukon myöhäisillan saalispuheluita, joiden ei välttämättä tarvitse johtaa mihinkään, deittailu on aikaa, joka kuluu jonkun tuntemiseen, yrittää selvittää, aiotko ottaa seuraavan askeleen vai et ja tavoittaa todellista suhdetta.


Mutta kuten näet näistä vastauksista, ihmisillä on melko erilaisia ​​​​määritelmiä siitä, mitä tuo "tuntemusjakso" sisältää.


Kirjailija: Candice Jalili. Victor Torres. Joten, kuten minä sen näen, "treffit" tapahtuu ennen kuin olet poika- ja tyttöystävä. Elämällä on söpö, viehättävä tapa tehdä asioista tarpeettoman monimutkaisia.

No comments:

Post a Comment

Schwule Dating-Sims-Spiele

Schwule Dating-Sims-Spiele Informationsveranstaltung April ProfaneRose vor 12 Tagen. Ich habe lange versucht, es herauszufinden, und ich kan...